Podvin jahalni center
slika
rob pod sliko
Splošne informacije
... o jahalnem centru Podvin.

Na naših spletnih straneh boste našli mnogo informacij, dobite pa nas lahko tudi po telefonu na 051/610 615 ali pisno na naslov info@jcpodvin.si
 
Center deluje vse dni v tednu od 7h-22h.

Lahko nas obiščete tudi na našem Facebook profilu.
horizontalna črta
Grega Mihelčič

... je učitelj jahanja. Za učenje ima veljavno licenco pri Konjeniški zvezi Slovenij.

Grega Mihelčič je začel jahati na hipodromu Stožice v Ljubljani pod vodstvom Marice Hočevar in Mojce Koren. V Lipici je jahal štiri leta (od 1977 dalje) pod vodstvom Klavdija Mavra in Dušana Mavca. Uspešno je tekmoval in bil visoko uvrščen na republiških in državnih prvenstvih. Pot je nadaljeval v Waterstock Training Center v Veliki Britaniji pri Larsu Sederholmu, svetovno znanem trenerju militarije in preskakovanja ovir. V centru Larsa so se zbirala znana imena svetovnega jahanja in pod vodstvom mnogih je treniral in si širil znanje. Vsako leto se je za krajše ali daljše obdobje izpopolnjeval v Angliji. Od leta 1999 pa sodeluje z Nemškimi rejci hanoverancev in holštajncev. Konje je pripravljal za razstave, teste, avkcije in tekmoval z njimi. Je aktiven tekmovalec z licenco M v dresuri in S v preskakovanju. Največje uspehe je dosegel s hanoveransko kobilo Salvano.

mail grega@jcpodvin.si / gsm 051/610 615

horizontalna črta
Bojana Vrščaj Mihelčič

... je profesorica športne vzgoje, trenerka plesa in gimnastike.

Po dolgoletni 15 letni gimnastični karieri (večkratna državna prvakinja, Slovenska reprezentantka, uvrščena na 5. mesto na svetovnem pokalu na parterju) se je zaljubila v moža in v konje. Sedaj skupaj z možem vodita jahalni center, njen prispevek pa je predvsem strokovna podpora na področju športa in izobraževanja. Poleg tega, da uči športno vzgojo na Gimnaziji Šentvid, ima resne cilje v prihodnosti postati tudi trenerka jahanja. 

mail bojana@jcpodvin.si / gsm 031/540 789