Podvin jahalni center
slika
rob pod sliko
Državno prvenstvo Lipica 2020
Bojana Vrščaj Mihelčič / 11. oktober 2020


Uspešno prvenstvo v preskakovanju ovir v Lipici je za nami. V konkurenci  DP za amaterje, sta Maja Barbo s konjem Censorjem 11, ter Grega Mihelčič s konjem Obelixsom predstavljala večinski del ekipe KK Stožice Ljubljana (zraven še Borut Gajšt s kobilo Candilla 20 J), ki je osvojila skupaj 2. mesto med ekipami! Izven konkurence so tekmovali še: Laura Kikelj (Fanny), Maša Snoj(Modny Oscar), Ruby Pelko(Samantha) in Bojana Vrščaj Mihelčič(Jolly Jumper). Vsi naši jahači so skupaj odjahali kar 16 parkurjev brez podrte ovire.       Čestitke Vsem!

horizontalna črta
Učenje jahanja
Bojana Vrščaj Mihelčič / 02. marec 2014

Učenje jahanja v Jahalnem centru Podvin poteka na najvišjem nivoju. Kriteriji za uspešno učenje jahanja so:

1) priden in prijazen konj, ki ima potrebno znanje 2) učitelj jahanja, ki ima ogromno znanja in ga zna tudi prenašati na vadeče 3) dobri pogoji za učenje - pokrita jahalnica 4) individualno učenje, kjer se znanje osvaja veliko bolj intenzivno. 5) dobra volja.

Vse to vam nudimo v Jahalnem centru Podvin! 

 

Slika: 11 letni lipicanec Đoni vedno lepo sodeluje in deli pozitivno energijo z jahači

horizontalna črta
Obdarite najbljižje z DARILNIM BONOM
Bojana Vrščaj Mihelčič / 02. december 2013

Veseli december je tukaj. Prinaša polno presenečenj in lepih zimskih radosti v krogu najbljižjih. Da boste lahko tudi z našo pomočjo razveselili svoje najdražje in prijatelje smo vam v Jahalnem centru Podvin pripravili darilne bone.

 

Lep praznični december!

horizontalna črta
Šola jahanja v Jahalnem centru Podvin
Bojana Vrščaj Mihelčič / 07. junij 2013

Zakaj k nam in ne kam drugam?

Ker vas bo v vseh tečajih učil jahalnih spretnosti učitelj jahanja, profesionalni jahač in tekmovalec v preskakovanju zaprek Grega Mihelčič. Grega ima več kot 30 letne izkušnje s konji doma in v tujini.

Ker konje imajo naši konji ustrezno znanje, da se na njih lahko veliko naučite.

Ker učenje jahanja vselej poteka individualno, zato je pridobivanje znanja res intenzivno.

Ker imamo za učenje jahanja odlične pogoje – svetlo in veliko pokrito jahalnico z mivko, ki omogoča varno treniranje v vseh vremenskih pogojih in letnih časih.