Podvin jahalni center
slika
rob pod sliko
IGRA NA KONJU - NOVO V JAHALNEM CENTRU PODVIN
Bojana Vrščaj Mihelčič / 10. september 2012

Vsi otroci od 4. - 6.leta vabljeni k vpisu v nov vadbeni program, igra na konju. Vadba bo potekala v 3  skupinah; ob torkih in četrtkih od 17.00-18.00 ure, ter v soboto od 10.00-11.00 ure. Cena vadbe je 40 eur/mesec.

Naučili se bomo različnih spretnosti: osnov jahanja, gimnastične elemente, plesne gibe in osnove motorike. Pri tej skupinski vadbi, otroci na zabaven način razvijajo številne motorične in socialne spretnosti, kot so: koordinacija, moč, gibljivost, ravnotežje; kooncentracijo, delavnost, vztrajnost, sodelovanje in skrb ter ljubezen do živali.

Vadba bo potekala pod strokovnim vodstvom učitelja jahanja ter športne pedagoginje, učiteljice plesa in gimnastike.

horizontalna črta
Nova podoba Jahalnega centra Podvin
Bojana Vrščaj Mihelčič / 26. avgust 2012

Projekt, ki se je začel lansko leto je končno dobil celostno podobo. Najprej je bil narejen napis, takoj za tem še  pika na i – podlaga iz različnih znakov( podkev, konjiček, streme in rozeta). Ko sem spremljala nastajanje našega logotipa, nisem mogla verjeti kakšna znanost se skriva zadaj, koliko pravil mora upoštevati oblikovalec, da logo na koncu resnično opiše dejavnost in dušo jahalnega centra katerega predstavlja. Zdaj, ko vem koliko truda in energije je bilo vložene v nastanek celostne podobe, ki je že oživela skozi različne promocijske in druge artikle, še bolj cenim delo ljudi, ki tako srčno opravljajo delo in uresničujejo svoje vizije. Resnična zahvala gre grafičnemu oblikovalcu Juretu Sobočanu:

»Hvala, Jure, ker si ustvaril tako krasen logo, da se vsakič z veseljem in ponosom ozrem nanj.«