Šola jahanja

Individualna šola jahanja – za tiste, ki cenite znanje!

Vrhunska jahalna šola in trening center – Jahalni center Podvin, ponuja celovito izobraževanje za vse navdušence rekreativnega jahanja in vse do jahalnega športa v preskakovanju ovir in drsuri. Inštruktor Grega Mihelčič z mednarodno licenco za obe disciplini in ima bogate izkušnje na področju šolanja in tekmovanja tako v tujini kot doma.

Pri nas lahko izbirate med individualnim učenjem jahanja ali športnimi treningi, prilagojenim vašim potrebam in ciljem. Ponujamo tudi možnost pridobitve potrditve znanja po programu Jahač 1 in Jahač 2, kar vam omogoča nadaljnji napredek in izpopolnjevanje v znanju jahalnega športa. S pridnim učenjem lahko pridobite tudi tekmovalno licenco v preskakovanju ovir in (ali) dresuri in tako svoje cilje postavite še višje na tekmovelne parkurje.

Vse učne ure jahanjap potekajo individualno.

Naša velika pokrita jahalnica je popolna za vadbo v zimskih in deževnih dneh ter omogoča treninge in šolo tudi v večernih urah pod soji reflektorjev. Podlaga v jahalnici je iz mivke in zagotavlja varno in udobno jahanje ter omogoča konjem in jahačem optimalne pogoje za vadbo. V jahalnici se nahaja tudi ogrevana tribuna, kjer lahko obiskovalci v vseh vremenskih pogojih spremljajo treninge.

V naši jahalni šoli so na voljo pravilno ujahani šolski konji, ki so primerni za učenje vse od začetkov in kasnejše napredovanje v jahanju. Na njih se boste počutili varno in se lahko preprosto sprostite in uživate v družbi konja in strokovnega vodenja. V lepem vremenu lahko šolo in treninge izvajamo tudi na odprti travnati maneži, kjer se lahko povežete z naravo in uživate v svežem zraku.

Pridružite se nam v Jahalnem centru Podvin in se pod vodstvom našega izkušenega inštruktorja naučite umetnosti jahanja. Ne glede na vaše izkušnje, vam zagotavljamo strokovno usmerjanje in prijetno vzdušje. Pridobite si veščine, ki vam bodo omogočile uresničiti vaše jahalne cilje.